Ons stappenplan

Wij delen met u onze manier van werken mee, zodat u een idee heeft hoe wij te werk gaan.

Stap 1: Goed gesprek

Stap 1: Goed gesprek

Om tot een geslaagde creatie of tot een juiste prijsofferte te komen starten we met het opvragen van een aantal gegevens. Zaken zoals logo, de nodige teksten, type voertuig, foto’s van de gevel kunnen daarbij aan bod komen. Een kant en klaar bestand is uiteraard ook welkom.

Stap 2: Offerte

Stap 2: Offerte

De offerte wordt opgemaakt op basis van afmetingen, de gewenste folies en materialen, van tijdelijke toepassingen, promoteksten en stickers tot duurzame belettering. De kleefkracht van de folie speelt hierin een belangrijke rol. De juiste folie voor de juiste toepassing is door jarenlange ervaring onze troef geworden. Samen met de beraming van de nodige werkuren komen we tot een juiste prijsofferte.

Stap 3: Het creatieve gedeelte

Stap 3: Het creatieve gedeelte

Is in onze job een niet te onderschatten onderdeel. Alles valt of staat met een goed ontwerp. Met de ontvangen informatie gaan we nauwgezet aan de slag. Rekening houdende met de offerte of het budget voorzien we verschillende mogelijkheden. Ook wat u in gedachten heeft toveren we om tot een printklare uitvoering. Toepassingen als wanddecoratie, bestickering voertuig en blinderen vensters worden gevisualiseerd.

Stap 4: Goedkeuring definitief ontwerp

Stap 4: Goedkeuring definitief ontwerp

We kunnen de creaties in ons atelier samen bespreken. We zijn fier onze voorstellen op scherm te overlopen en meteen eventuele aanpassingen door te voeren. Het samenzitten is een voordeel, het voorkomt veel mailverkeer en zorgt voor een efficiënte aanpak. Stap 5 materiaalkeuze en stap 6 planning kunnen dan ook mee bepaald worden.

Stap 5: Materiaal en kleuren bepalen

Stap 5: Materiaal en kleuren bepalen

We adviseren u volop in de juiste materiaalkeuze voor de juiste toepassing. Daarin speelt onze ervaring en kennis van materialen een grote rol.

Stap 6: Planning uitvoeren

Stap 6: Planning uitvoeren

De voorbereiding kan misschien wat tijd in beslag nemen, maar eens die op punt staat kunnen we zeer vlot overgaan tot het inplannen en uitvoeren van de opdracht. Concreet gebeurt dit meestal al in de week na de goedkeuring.