top of page

Lasergravering

Maak unieke producten met gepersonaliseerde lasergravering

​Lasergraveren is een geavanceerde techniek waarbij een laserstraal met hoge precisie afbeeldingen en tekst in materialen graveert. Het kan worden toegepast op diverse materialen, zoals hout, glas, metaal, kunststof en leer, en wordt veel gebruikt voor het personaliseren van producten, zoals geschenken, apparaten en meubels, met logo's en namen. Deze veelzijdige methode biedt een duurzame en permanente manier om afbeeldingen en tekst op objecten aan te brengen, waardoor het zowel voor bedrijven als particulieren aantrekkelijk is.

Pink and Blue - Lasergravering graveren signalisatie - 2.png

Toepassingen

Lasergraveren is een veelzijdige techniek met diverse toepassingen. Het wordt gebruikt voor personalisatie van producten zoals geschenken, apparaten en meubels door namen, logo's en afbeeldingen toe te voegen. Ook voor markering, met serienummers en barcodes, en decoratieve doeleinden, met kunstwerken en decoraties, wordt het vaak ingezet. 

Pink and Blue - Lasergravering graveren brievenbus plaatjes - 1.png

Materialen

Lasergraveren is geschikt voor diverse materialen, waaronder hout, glas, metaal, kunststof, leer, acrylaat, textiel, koper, kwarts, porselein, rubber, steen en vinyl.

bottom of page