top of page

Outdoor 

Belettering en buitenreclame

Outdoor reclame is dé manier om jouw bedrijf op te laten vallen in de openbare ruimte. Of het nu gaat om etalage reclame, stickers, gevelletters of banners, outdoor belettering trekt de aandacht en vergroot jouw naamsbekendheid. Pink and blue staat klaar om jouw bedrijf te laten opvallen in het straatbeeld. Helemaal aangepast aan jouw wensen en behoeften, met een creatieve twist van ontwerp tot plaatsing. Ons assortiment outdoor belettering is uitgebreid, maar als jouw specifieke wens er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op, en we bekijken wat we voor je kunnen doen!

Pink and Blue - belettering Raamfolie.jpg

Raamfolie

Raamfolie belettering is een zelfklevende folie die op ramen wordt aangebracht en kan worden voorzien van tekst, logo's, afbeeldingen of andere ontwerpen. Het is veelzijdig en geschikt voor reclame en decoratie.

Pink and blue - outdoor signalisatie - bestickering regio Kortrijk - raamstickers.png

Etalagestickers

Etalage raambelettering verwijst naar het aanbrengen van teksten, afbeeldingen en logo's op etalages. Raambelettering op etalages is een effectieve manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en de visuele aantrekkingskracht van een winkel te vergroten.

Pink and Blue - Zandstraalfolie Outdoor toepassing.jpg

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie is een lichtdoorlatende folie met een mat effect, ideaal voor het verbeteren van privacy, het aanbrengen van boodschappen of afbeeldingen op glazen wanden en het creëren van subtiele raamdecoratie in winkels of bedrijfsruimtes.

Pink and Blue - one way vision.jpg

One way vision

Met one way vision kunnen we grote foto's en teksten printen op geperforeerde kleeffolie, waardoor je van binnenuit een helder zicht naar buiten hebt. Dit maakt het mogelijk voor zelfs kleinere ruimtes om opvallende reclame te etaleren.

Pink and blue - outdoor signalisatie - gevelbelettering - gevelletters.png

Gevelletters

Gevel reliëfletters zijn driedimensionale letters en symbolen die op muren en gevels worden geplaatst. Deze letters vormen meestal een bedrijfsnaam, huisnummer, logo en/of slogan op de muur of gevel van een gebouw.

Pink and Blue - gevelpanelen en spandoeken.jpg

Gevelpanelen en spandoeken

Gevelbanieren zijn grote spandoeken of banners die aan de buitenkant van een gebouw worden opgehangen. Ze dienen vaak voor reclame, maar zijn ook geschikt voor informatieve doeleinden en decoratie. 

bottom of page