top of page

Over ons

Creativiteit gecombineerd met vakmanschap

Heb je een creatieve visie die je wilt realiseren? Bij Pink and Blue helpen we je graag om jouw ideeën tot leven te brengen. We begrijpen dat jouw creatieve visie uniek is, en daarom werken we samen met jou om een plan te ontwikkelen dat perfect bij jou past. We hebben een team van ervaren professionals die over de nodige expertise en creativiteit beschikken om jouw project tot een goed einde te brengen.

Ons stappenplan

01. Goed gesprek

Om een succesvol ontwerp of een nauwkeurige prijsopgave te realiseren, starten we met het verzamelen van essentiële gegevens. Hierbij komen zaken zoals jouw logo, benodigde teksten, voertuigtype en foto's van de gevel aan bod. Als je al een kant-en-klaar bestand hebt, is dat natuurlijk van harte welkom.

02. Offerte

Onze offerte wordt opgesteld op basis van afmetingen, gewenste folies, materialen en de aard van de toepassing, variërend van tijdelijke promotieteksten en stickers tot duurzame belettering. De kleefkracht van de folie is hierbij van cruciaal belang, en onze jarenlange ervaring komt hier goed van pas. Samen met een inschatting van de benodigde werkuren stellen we een nauwkeurige prijsopgave op.

03. Het creatieve proces

Creativiteit is een onmisbaar aspect in ons werk. Een doordacht ontwerp vormt de kern van alles. Met de ontvangen informatie gaan we nauwgezet aan de slag en presenteren we diverse mogelijkheden, rekening houdend met de offerte of het beschikbare budget. Jouw eigen ideeën worden omgezet in een printklare uitvoering, of het nu gaat om wanddecoratie, voertuigbelettering of het blinderen van vensters.

04. Goedkeuring definitief ontwerp

We kunnen het voorgestelde ontwerp samen in ons atelier bespreken. We zijn er trots op dat we de voorstellen op het scherm kunnen tonen en eventuele wijzigingen direct kunnen doorvoeren. Dit persoonlijke overleg voorkomt veel e-mailverkeer en bevordert een efficiënte aanpak. Dit is ook het moment waarop we de materiaalkeuze (Stap 5) en de planning (Stap 6) kunnen vaststellen.

05. Materiaal en kleuren bepalen

Wij voorzien jou graag van advies bij de keuze van het juiste materiaal voor jouw specifieke toepassing. Onze ervaring en expertise in materialen spelen hierbij een grote rol.

06. Planning uitvoeren

De voorbereiding kan misschien wat tijd in beslag nemen, maar eens die op punt staat kunnen we zeer vlot overgaan tot het inplannen en uitvoeren van de opdracht. Concreet gebeurt dit meestal al in de week na de goedkeuring.

bottom of page