top of page

Indoor

Belettering en binnenreclame

Tegenwoordig is de inrichting van binnenruimtes even belangrijk als de buitenkant. Onze indoor belettering oplossingen bieden een scala aan mogelijkheden om jouw kantoor of werkruimte te voorzien van de nodige signalisatie. Van gepersonaliseerde stickers, tot kleefletters en banners. Heb je een specifieke behoefte die niet in ons huidige assortiment valt? Neem dan zeker contact op met ons. Zo kunnen we samen bekijken hoe we aan jouw specifieke vereisten kunnen voldoen.

Pink and blue belettering - bestickering - indoor reclame - kleefletters.png

Kleefletters

Kleefletters zijn stickers waarbij elke letter volledig is uitgesneden, waardoor je ze individueel kunt gebruiken om namen, teksten, woorden en zinnen samen te stellen. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen.

Pink and blue - Squid bestickering.jpg

SQUID

Zelfklevend textiel is een stof met plaklaag aan één zijde, waardoor je het naadloos op diverse oppervlakken kunt aanbrengen. Het is beschikbaar in diverse materialen, kleuren en patronen, waardoor het veelzijdig en populair is voor diverse toepassingen.

Pink and Blue - fotobehang.jpg

Fotobehang

Fotobehang is een type behang dat afbeeldingen weergeeft. Het is verkrijgbaar in diverse ontwerpen om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Dit veelzijdige behang wordt vaak gebruikt in commerciële omgevingen, zoals restaurants en hotels.

Pink and Blue - indoor belettering - signalisatie in gebouwen.png

Signalisatie in gebouwen

In een groot gebouw kan het moeilijk zijn om je weg te vinden. Met aangepaste signalisatie maak je het zowel voor bezoekers als medewerkers eenvoudiger. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, afhankelijk van jouw behoeften.

Pink and Blue gepersonaliseerde stickers.jpg

Gepersonaliseerde stickers

Gepersonaliseerde stickers worden bedrukt met specifieke afbeeldingen, tekst of ontwerpen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Deze stickers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals decoratie, branding, het labelen van items of als promotiemateriaal. 

Pink and Blue - zandstraalfolie bestickering.jpg

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie is een lichtdoorlatende folie met een mat effect, ideaal voor het verbeteren van privacy, het aanbrengen van boodschappen of afbeeldingen op glazen wanden en het creëren van subtiele raamdecoratie in winkels of bedrijfsruimtes.

Pink and Blue - Wrapping - covering kiosk.jpg

Wrapping/covering

Personaliseer jouw producten, zoals laadpalen, helmen, kiosken... door ze professioneel te bestickeren met uw logo en merkuitstraling.

Pink and blue - roll-up banners.jpg

Roll-up banners

Roll-up banners zijn draagbare reclameborden met opgerolde doeken, ideaal voor evenementen en presentaties. Ze bieden gemak en flexibiliteit in diverse maten en ontwerpen.

bottom of page